Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programı 2023 Yılı Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (ka122-sch) Projemiz Kabul Edildi

Mehmetçik Ortaokulu ‘Değişeme Hazır Öğretmenlerle Değişen Kurumlar’ adlı projesiyle Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programı 2023 Yılı Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (ka122-sch) Projeleri kabul listesinde Kütahya ilinden listeye girmeye hak kazanan tek okul olarak yer almayı başarmıştır. Gediz Mehmetçik Ortaokulu Türkçe öğretmeni ve proje yazarı Şeyma Sultan Güleç proje sürecinde kurs faaliyetinin Almanya’nın Berlin şehrin de bulunan ARDA Beratung & Bildung GmbH derneğinde, işbaşı gözlem faaliyetinin ise  İtalya’nın Benevento şehrinde I.C. Padre Isaıa Columbro kurumunda gerçekleşeceğini belirtti. Faaliyetler sonucunda dijital eksiklerin görülmesi, e-öğrenme, esnek öğrenme yöntem ve tekniklerinin deneyimlenmesi ve gerek kendi kurumları gerekse ilimizdeki kurumlara yaygınlaştırma çalışmaları gerçekleştirilmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Yayın: 27.08.2023 - Güncelleme: 11.10.2023 20:13 - Görüntülenme: 95