KÜTAHYA / GEDİZ - Mehmetcik Ortaokulu

KA-122 DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR PROJESİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL AJANSI AŞILIŞ TOPLANTISINA KATILDI. TÜRKİYE'DEN SADECE 23 ORTAOKULUN PROJESİ KABUL EDİLMİŞ OLUP KÜTAHYA'DAN PROJESİ KABUL OLAN TEK OKUL OLARAK ANKARA AÇILIŞ TOPLANTISINDA YER ALDIK.

25 Aralık 2023 tarihinde Türkiye Ulusal Ajansı’nın Ankara’da gerçekleştirdiği “Erasmus+ Programı 2023 Yılı Teklif Çağrısı Dönemi Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) Projeleri Açılış Toplantısı” na Kütahya’dan başarılı olan tek proje olarak Kütahya Gediz Mehmetçik Ortaokulu 2023-1-TR01-KA122-SCH-000164129 nolu “Değişime Hazır Öğretmenlerle Değişen Kurumlar” isimli projesi ile katılmıştır. 2023 yılında Türkiye’de sadece 23 ortaokul, toplamda 107 proje kabul görmüş olup bu toplantıya Türkiye’nin her yerinden öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşmiştir.  Toplantıya proje koordinatörü Şeyma Sultan Güleç ve okulumuz Müdür Yardımcısı Merve Akçadurak katılarak “Avrupa Yenilikçi Öğretim Ödülü (EITA) Ödül Töreni, Hareketlilik Faaliyetleri ve Kalite Standartları, Hibe Sözleşmesi ve Hibe Kullanımına İlişkin Kurallar, Yararlanıcı Modülü (BM), Europass Platformu ve Belgeleri - Mesleki Yeterlilik Kurumu, TURNAPortal Bilgilendirme Sunumu, eTwinning Sunumu – YEĞİTEK” gündemlerini Türkiye çapında çok değerli uzmanlardan dinleme fırsatı bulmuşlardır.

27-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 15:01 - Görüntülenme: 55