Nis

Mehmetçik Ortaokulu KA122 'DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR' Erasmus projesinde işbaşı gözlem amacıyla İtalya hareketliliğini tamamladı. Yedi farklı okulda işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirildi. Dijital araçlar(Web 2.0 araçları), öğretim sürecine entegre edilmesi, ölçme - değerlendirme sürecinde kullanılması ve yaygınlaştırılması üzerine farklı yaş seviyelerinde ve farklı derslerdeki örnekler incelendi.

Mrt

Düzce ilinde düzenlenen okul sporları yıldız erkekler bilek güreşi grup müsabakalarında Tarık Demirkesen 60 kilogramda sol kolda grup üçüncüsü sağ kolda grup birincisi kazanmıştır Hasan Berkay Er 50 kiloda sağ kolda birinci olmuştur bu sonuclarla Tarık Demirkesen Ankara ilinde yapilacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 109. yılını kutlamanın ve vatanı, milleti ve kutsal değerlerini korumak için savaşarak, bu uğurda canını vermiş aziz şehitlerimizin “Şehitler Günü” nü idrak etmenin milli gururunu yaşıyoruz.

“Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın,                                                                              Gömelim seni tarihe desem sığmazsın”                                                                                                          diye tanımlanan ÇANAKKALE şehitlerimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun..

Mrt

ERASMUS+ KA122 SCH DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR PROJESİ ALMANYA KURS HAREKETLİLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ. HAREKETLİLİĞİN ARDINDAN MEHMETÇİK ORTAOKULU ÇALIŞANLARINA BİLGİ VERİLDİ VE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ.

Şbt

6 / E sınıfı başta olmak üzere 6. Sınıflarla Nilgün Akbulut rehberliğinde yürütülen Matematiğin Ayak İzleri etwinning projesi, proje ürünlerinin sergilenmesiyle sona erdi. Sergi esnasında, proje ekibinde olan öğrencilere okul müdürümüz Yusuf Bilgin tarafından sertifikaları takdim edildi.

Ock

Kütahya Gediz Mehmetçik Ortaokulu Kütahya'dan kabul edilen tek KA122 projesi olarak 'DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR PROJESİ' kapsamında Almanya Berlin kurs merkezinde eğitimlerini tamamladı. Eğitim süresince katılımcı öğretmenler Avrupa eğitim sistemini yakından tanıma, dijitalleşme araçlarını kavrama ve bunları derslere entegre etme araçlarını kavrayabilme şansı edindiler. Kurs sürecinin ardından katılımcılar europass belgelerini ve katılım sertifikalarını aldılar. Projenin yaygınlaştırma çalışmaları için hazırlanan ürünler kurs merkezine teslim edildi.

Ock

ALMANYA BERLİN ARDA Beratung & Bildung KURS MERKEZİNDEN  Dr. Susam DÜNDAR IŞIK ile Almanya hareketliliği öncesinde öğrenme sözleşmesinin sınırlarının belirlenmesi üzerine toplantı düzenlendi.

Ara

KA-122 DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR PROJESİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL AJANSI AŞILIŞ TOPLANTISINA KATILDI. TÜRKİYE'DEN SADECE 23 ORTAOKULUN PROJESİ KABUL EDİLMİŞ OLUP KÜTAHYA'DAN PROJESİ KABUL OLAN TEK OKUL OLARAK ANKARA AÇILIŞ TOPLANTISINDA YER ALDIK.

Ara

KA-122 SCH DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR ERASMUS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ara

KA-122 SCH DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR ERASMUS PROJESİ TANITIM VE YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Ara

DEĞİŞİME HAZIR ÖĞRETMENLERLE DEĞİŞEN KURUMLAR Erasmus Projesi kapsamında il ve ilçede tanıtım ve yaygınlaştırma çalışmalarına başlandı.

Kütahya Gediz Mehmetçik Ortaokulu Erasmus hareketlilik ekibi 2023-1-TR01-KA122-SCH-000164129 nolu “Değişime Hazır Öğretmenlerle Değişen Kurumlar” isimli projelerinin tanıtım ve yaygınlaştırma çalışmaları çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR’a proje hakkında bilgi verip hediyelerimizi takdim ettik.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR'a makamında bizi ağırladığı ve proje içeriğimizi, çalışmalarımızı ilgiyle dinlediği için teşekkür ederiz.

Ara

Her öğrencinin sahip olduğu bir yetenek mutlaka vardır. Önemli olan bu yeteneğini ortaya çıkaracak imkanların saglanmasidir. Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Zübeyde BACAK'ın  katılmış olduğu ve Türkiyenin çeşitli illerindeki ortak okullarla, Azerbaycandan iki farklı okul ve Yunanistandan da bir okul ile 'Sahne Senin / The Stage is Yours' adlı eTwinning projesi başlatılmıştır.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

ALMANYA BERLİN ARDA BERATUNG & BİLDUNG KURS MERKEZİNDEN DR. SUSAM DÜNDAR'I OKULUMUZDA AĞIRLADIK.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Nilgün AKBULUT’un yürüttüğü Matematiğin Ayak İzleri adlı etwennıng projesi 8 ülke 21 öğretmen ile çalışmalarına başlamıştır. Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam eden çalışmalarımız matematiği keşfetme ve bilgi teknolojileri kullanarak yeni öğrenme metotlarını deneme fırsatı vermiştir. Bu proje, farklı kültürlerin matematikle olan ilişkisini derinlemesine araştırıyor. Hangi kültürde olursak olalım, matematik bizim ortak dili ve kültürel bağlantımızdır. Bu etkileyici proje, matematiğin dünya çapındaki kullanım alanlarına ışık tutuyor.

Geleneksel matematikten modern uygulamalara, matematiğin evrenselliği ve kültürler arası etkileşimi keşfetmek için bu projemizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.  Sanat, mimari, müzik ve daha birçok alanda matematiğin izlerini sürerek, farklı kültürlerin matematikle olan ilişkisini daha yakından gözlemleyebilirsiniz. Farklı bakış açıları ve düşünme biçimleriyle, matematiğin evrenselliğini ve kültürler arası bağları daha derinlemesine anlama fırsatı sunuyor.

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Mehmetçik Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tüm kutlamalarda ön sıralarda yerini aldı. Atamızın bize en güzel armağanı Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet!!!