Haz

Türkçe Öğretmenimiz Fatih ÖZTÜRK önderliğinde 6C sınıfı öğrencilerimizin düzenlediği etkinlik için sınıfımıza ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel GERGİN'e, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Hasan Ali ULUTÜRK'e ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 5/C sınıfı öğrencilerinden Yusuf Emir Tülüoğlu "1.Kütahya Kendin Yap Atölyesi Festivali"nde Blok Tabanlı Kodlama Yarışmasında 3. oldu. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Öğretmen-Yazar Hasan Başdemir okulumuz öğrencileriyle buluştu, soruları cevapladı. Söyleşi sonrası  kitaplarını imzaladı.

Nis

Nis

Okulumuzda iftar programı… Okulumuzda Cuma akşamı 5-6 ve 7. sınıf öğrencilerimize iftar programı ve arkasından Hacıvat Karagöz gösterisi ve kukla gösterisi düzenlenmiştir. Kukla gösterisini Gönül Dağı dizisinden Yaşar karakteriyle tanıdığımız Faruk Karagül sunmuştur.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut BAHADUR okulumuzda devam eden ders destek kurslarını ziyaret etti.

Kas

"Afet bilinci hayat kurtarır"

12 Kasım saat 18.57'de ülke genelinde yapılan tatbikata öğrencilerimiz de katılım gösterdiler.

Kas

Okulumuz halk oyunları ekibinin göstermiş oldukları başarılı performanslarından dolayı Okul Müdürümüz Yusuf Bilgin tarafından hediyeleri takdim edildi. Halk oyunları ekibini çalıştıran koordinatör hocamız Fatih Öztürk+e desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası için planlamış olduğumuz lokma ikramımızı okulumuz öğretmenlerinin katkılarıyla bugün gerçekleştirdik. Emeği geçen, etkinliğimize katılan tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi proramımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

6. sınıf öğrencilerimizle beraber Simav ilçesine düzenlemiş olduğumuz gezide "TAY" filmi sinema etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz için hem bilgi dolu hem de eğlenceli bir zaman dilimi oldu.

Tem

Büyük Zaferin 100. Yılı Tekno Gediz Festivalinde Frizbi Oyunuyla yerimizi aldık. Mehmetçik Ortaokulu olarak festival kapsamında planlanan oyunlardan frizbi oyununu hazırladık. Misafirler tarafından büyük ilgi gören  oyunumuz festival boyunca misafirlerimizi ağırlamaya devam etti.

Tem

MEHMETÇİK ORTAOKULU olarak Büyük Zaferin 100. Yılı Tekno Gediz festivalinde standımızı açtık. Standımızda Geri Dönüşümün Önemi  ve temiz enerji kaynakları hakkında hazırlanmış e-twinning projesi ürünlerimizi sergiledik. Farklı standlarda ve okulumuz standında görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tem

Teknoloji Tasarım derslerinde yapılan çalışmalardan oluşan sergimiz açılmıştır. Öğrencilerimizin derste yaptığı çalışmalardan oluşan ürünler öğrencilerimizin beğenisine sunulmuştur. Öğrencilerimizi ve Hasan Ali ULUTÜRK hocamızı tebrik ederiz.