Tem

Okulumuz öğrencilerini Kütahya'da düzenlenen Kütahya Çocuk Kitap Fuarına götürdük. İndirimli kitaplardan alışveriş yapma imkanı bulan öğrencilerimiz fuarı çok sevdiler, yazarlarla tanıştılar. Yolculuk dönüşünde öğrencilerimize Aızonoı Antik kentini de gezdirdik.

İçemizde düzenlenen 100. yıl okullar arası halı saha futbol turnuvasında

Yıldız Erkekler Takımımız 3.,

Yıldız Kızlar Takımımız 3.,

Küçük Kızlar Takımımız 2. olarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.  Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin hazırlanmasında emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Tem

" Psikolog Havvanur Ataoğlu ve Psikolog Ahmet Varham tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik ergenlik döneminin getirdiği sorunlar ve çözüm yolları; kişisel bakım ve hijyen vs . Konularını içeren "ergenlik dönemi özellikleri" konulu seminer verilmiştir.

Tem

Okulumuzda düzenlenen Peygamber Efendimizin hayatı kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yarışmada  6B sınıfı öğrencilerinden Hatice Ecrin EKER 1., İbrahim Mete DİNÇ 2., Yıldız İrem GÖZ 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder yarışmayı organize eden Fatih GÜRE hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuz öğrencilerine Çanakkale Şehitliği Gezileri düzenledik. 5 kafile halinde düzenlenen gezilere bütün sınıf seviyelerinden öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdi. Organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

Mehmetçik Ortaokulu LGS Motivasyon Günleri Projemişz kapsamında öğrencilerimizle iftar programı düzenledik. Programa emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerinin de yer aldığı Atma Dönüştür Hayat ile Buluştur eTwinning projesi, final ürünü  olan e book çalışması ile sona eriyor. 52 öğrencinin söz yazarak ya da seslendirerek katıldığı şarkı etkinliği de bu çalışmanın içerisinde bulunduğu e book çalışmamıza aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak erişebilirsiniz.

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle çevre bilinci oluşturmak ve geri dönüşüme dikkat çekmek için "Atma Dönüştür Hayat ile Buluştur" eTwenning projesini gerçekleştirdik. 9 Öğretmen ve 52 öğrencinin yer aldığı projede, geri dönüşüm malzemeleri ile maske, ders materyali tasarımı gibi farklı etkinlikleri yapıldı. 13 öğrencimizin oluşturduğu çalışmalar okulumuzda sergilendi. Proje Koordinatörü Nilgün AKBULUT hocamıza teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Değerlerimle Yaşıyorum Projesi kapsamında İlçe Müftümüz sayın Nurullah KOÇHAN hocamızı ağırladık. Ramazan ayı, kadir gecesi, oruç ve ibadet konuları çerçevesinde gerçekleşen programımızda öğrencilerimiz merak ettiklerini hocamıza sordular. Bu verimli sohbet için sayın müftümüze teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimize hemşehrimiz Kütahya'nın değeri Hekim Sinan'ı tanıtmak ve sevdirmek için broşür hazırladık. Derslerde Hekim Sinan ve eserleri tanıtılıyor.

Nis

Rehber Öğretmenimiz Cansu GÜLER tarafından Bağımlılıkla mücadele veli semineri düzenlendi. Farklı sınıf seviyelerinden öğrencilerimiz velilerinin katıldığı seminerde bağımlılık türleri ve bağımlılıktan kurtulma yolları anlatıldı.

Nis

Okulumuzda 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü için koreografi ve afiş çalışmaları düzenlenmiştir. Etkinliklerde emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Etkinlikte İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan şiirler ve yazılar okundu, video izlendi. İstiklal Marşımızın önemine vurgu yapıldı. Etkinliğin hazırlanmasında emek veren Aytekin Gündüz hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Değerlerimle Yaşıyorum Projesi kapsamında bu hafta konumuz zaman yönetimi konuğumuz Vaiz Feyzullah SATILMIŞ Hocamızdı. Öğrencilerimiz konuyla alakalı sorularını sorarak katılım sağladılar. Vaiz hocamıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.